Tweedehandswagens

Tweedehandswagens

Mobiliteitspartner Hertlease selecteert zorgvuldig tweedehandswagens waarbij een breed scala aan merken wordt aangeboden. Op deze manier willen ze voor iedereen een passende wagen kunnen bieden, ongeacht budget. Optioneel worden tweedehandswagens ook in leasing verspreid. 

Tweedehandswagens

Ontdek het aanbod

Een brede selectie van het huidige aanbod is te bekijken op AutoScout24. Daarnaast zijn er ook steeds een 50-tal wagens op voorrand in de showroom, klaar voor verkoop.

Uw voordelen

  • Correct onderhoudsschema: Wanneer je een wagen koopt bij ons krijg je steeds alle informatie met bijhorende facturen mee over het onderhoudsschema. Zo ben je steeds zeker dat de wagen een correct verleden heeft en sta je nooit voor verrassingen.
  • Lagere prijs: Bij Hertlease bieden wij scherpe en transparante prijzen, zeer conform aan de huidige markt.
  • Ruimte voor inruil: Heb je al een auto die je wilt inruilen? Hertlease biedt de optie om je vorige wagen terug te nemen zodat de overstap voordeliger wordt.
  • Garantie & flexibiliteit: Hertlease geeft een jaar garantie op je aankoop. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om de wagen toch te leasen, mocht dat beter bij je passen
  • Professioneel advies: onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden naar de juiste keuze. We luisteren naar je wensen en zorgen ervoor dat je met de perfecte wagen naar huis gaat.

 

Nog vragen?
Neem nu contact met ons op.