Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit

Of het nu gaat om mobiliteitsoplossingen, het gebruik van drones of kwaliteitscontroles van installaties en/of toestellen, de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het aanbieden en waarborgen van kwaliteit. Met SPOQ bieden we verschillende kwaliteitsservices aan die u als bedrijf naar een hoger niveau moeten tillen.

RESCert warmtepompen

Een RESCertkeuring is verplicht voor het aanvragen van premies voor de installatie van warmtepompen. Bij deze inspectie wordt nagegaan of de installatie geplaatst is volgens goed vakmanschap. Dit betekent: correcte opstelling van de installatie, warmteverlies berekening, gebruik van juiste materialen, warmteverliesberekeningen, etc.

RESCert Zonnepanelen

Een RESCertkeuring is verplicht voor het aanvragen van premies voor PV-installaties, beter bekend als zonnepanelen, tot 10 kVA. Bij deze inspectie wordt nagegaan of de installatie geplaatst is volgens goed vakmanschap. Dit betekent: correcte opstelling van de installatie, correcte oriëntatie van de panelen, gebruik van de juiste leidingen, gebruik van de juiste materialen, etc.

Drone opleidingen

Dronebezitters opleiden tot drone piloot, dat is de ambitie. Geïnteresserden leren hoe een drone optimaal binnen de regels gebruikt kan worden voor persoonlijke en professionele doeleinden. Omdat deze doelen voor iedereen anders zijn, worden er verschillende soorten opleidingen voorzien.

Object manager

Ongekeurd materieel kan snel erge gevolgen hebben, niet alleen op vlak van veiligheid, maar eveneens op vlak van aansprakelijkheid en verzekering. Daarom dien je als bedrijf ten alle tijden te wetenwelke assets al dan niet gekeurd zijn.

Management systemen

Een managementsysteem is een opsomming van gemaakte beleidsafspraken, op te stellen documenten en te nemen maatregelen volgens bepaalde normen. Het wordt gebruikt door grote, middelgrote en kleine bedrijven die baat hebben bij een gestructureerd systeem. 

management systemen

Kies voor kwaliteit met SPOQ

Laat u bijstaan door deskundigen en geniet van de snelle, efficiënte en volledig digitale service van SPOQ en partners. Vraag uw keuringen makkelijk aan via het platform.