Drone opleidingen

Drone opleidingen

Dronebezitters opleiden tot drone piloot, dat is de ambitie. Geïnteresserden leren hoe een drone optimaal binnen de regels gebruikt kan worden voor persoonlijke en professionele doeleinden. Omdat deze doelen voor iedereen anders zijn, worden er verschillende soorten opleidingen voorzien.

Drones

Basis dronepiloot A1-A3

Omvat de opleiding voor dronepiloten die willen vliegen in de laagste risicocategorieën A1 & A3, in regel met de Europese verordening.

Geavanceerd dronepiloot A2

Omvat de opleiding gericht op particulieren en commerciële dronegebruikers, die vluchten wensen uit te voeren die buiten de A1 & A3 categorie vallen. De opleiding bereid je voor op het theoretisch examen dat dient afgelegd te worden bij het DGLV.

Professioneel dronepiloot Specific

Omvat de opleiding voor professionele dronegebruikers. De specific categorie biedt operatoren een grotere flexibiliteit om vluchten in hoog-risico omgeving uit te voeren. De opleiding focust op een brede theoretische kennis en praktische vorming welke leidt tot het behalen van de nodige licenties om in de specific categorie te vliegen.

Nog vragen?
Neem nu contact met ons op.