Leasing fietsen

Leasing fietsen

Een nieuwe manier van mobiliteit vraagt ook om nieuwe oplossingen. Mobiliteitspartner Hertlease brengt een unieke aanpak rond leasing naar de markt. Fietsleasing is beschikbaar als één van de extralegale voordelen bij jouw werkgever. Dit initiatief is een uitstekende kans om niet alleen een hoogwaardige fiets te leasen, maar ook om bij te dragen aan een gezondere levensstijl en een schoner milieu.

Leasing fietsen

Zorgeloos rijplezier

Met all-in verzekering, 24/7 bijstand, en onderhoud inclusief, is het makkelijker en aantrekkelijker dan ooit om voor een duurzaam vervoermiddel te kiezen!

Fiscale voordelen

Je kan kiezen om jouw leasefiets te financieren via brutoloon- of nettoloonverrekening, met elk zijn unieke fiscale voordelen. Jouw HR-afdeling zal je hierover meer informatie geven.

Betaalbare Droomfiets

Naast de fiscale voordelen, spreid je de prijs van je droomfiets over een langere periode, waardoor deze veel goedkoper wordt dan een privé aankoop (trouwens, ook accessoires mogen mee op de offerte geplaatst worden). Bovendien heb je na drie jaar de optie om de fiets over te nemen aan slechts 16% van de oorspronkelijke waarde, met de keuze om deze te blijven gebruiken of zelfs te verkopen voor winst.

 

Nog vragen?
Neem nu contact met ons op.